Wat is het fijn om er even tussenuit te zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik geniet van alle dagen in mijn winkel maar na hard werken is het soms even nodig om op adem te komen. Samen met mijn man en dochters genieten aan de Franse zuidkust. Lekker eten, wandelen langs het strand, leuke uitstapjes maken.

Maar stiekem kijk ik ook uit naar de maand die komen gaat; er komen een aantal nieuwe sieraden aan. Ik ben heel blij met hoe ze geworden zijn:

  • een dubbel lange 925 sterling zilveren flexibele armband, de long flex
  • de flexibele armbandjes
  • de diamant cut flexibele armbandjes
  • de enkelbandjes

Maar voor nu wens ik degenen die nog een week meivakantie hebben heerlijke dagen. Ik zelf ben vanaf 6 mei weer in de winkel maar uiteraard kunnen jullie in de tussentijd gewoon langskomen in de winkel voor een overheerlijke kop koffie.

Liefs uit la douce France, x Kas