Jullie hebben het al een beetje in de vorige nieuwsbrief kunnen lezen waarin ik een tipje van de sluier oplichtte. Maar nu is het de hoogste tijd om het volledig bekend te maken: wij gaan uitbreiden. Niet uitbreiden in onze eigen winkel; die is groot genoeg maar uitbreiden over het land.

Heb jij een leuke winkel, conceptstore en/of beautysalon en lijkt het jou ontzettend leuk om een deel van de k’aschka collectie te gaan verkopen? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we alle mogelijkheden.

Heb jij zelf geen onderneming maar ken je wel een winkel, conceptstore en/of beautysalon waar onze collectie een mooie aanvulling zou zijn? Ook dat horen we graag. Op korte termijn beginnen we met de eerste selectie. Dus wacht niet te lang ,-)

Tijd om onze vleugels te spreiden en ook buiten Nieuw-Vennep te gaan vliegen ;-) Onze eerste retailklant is een feit zoals jullie konden lezen: By Belle in Rotterdam Hillegersberg. Een deel van de collectie, zowel 925 sterling zilver als plated, is nu bij hen in de winkel te koop. Binnenkort bieden zij het ook online aan.