De herfstvakantie in Dubai doorbrengen…. dat geluk had ik samen met mijn gezin. Even ontsnappen aan de dagelijkse realiteit, heerlijk een andere cultuur opsnuiven en genieten van de zon. Dubai, stad van intense geuren en kleuren. Imposante gebouwen die tot in de hemel rijken. Moderne architectuur in de woestijn. Stad waar groot, groter, grootst als geen ander van toepassing op is.

In de drukke straten en winkelcentra heb ik mijn ogen uitgekeken naar de verschillende stijlen. Wat een indrukken. Ik hou ervan om te zien dat iedere stijl een eigen uitstraling heeft. En hoe leuk is het om stijlen gecombineerd te zien. Daar hou ik ook zo van bij mijn eigen sieraden. Leren bandjes naast 925 sterling zilveren armbanden. Een ketting die dankzij het wisselen van een inlay iedere keer een andere look creeert.

Ik zelf hou van een classy look. Een dure smaak? Nee hoor, een classy uitstraling hoeft niet per definitie duur te zijn. Je kunt je classy kleden zonder veel geld uit te geven. Ook hier is het toverwoord “combineren”. Combineer kleur, combineer verschillende materialen.

Change your color, change your style.