Voor mijn gevoel is de zomer pas net voorbij en de herfst is begonnen. Maar over minder dan 50 dagen is het al kerst. Niet voor te stellen nog! Het jaar is echt voorbij aan het vliegen.

Omdat we afgelopen jaren hebben gemerkt dat cadeaubonnen een gewild kerst- of relatiegeschenk zijn willen we laten weten wat de mogelijkheden zijn. We hebben al voor huisartsenpraktijken, restaurants en accountantkantoren mooie sets mogen maken voor de vrouwelijke werknemers en/of relaties.

  • Een cadeaubon is natuurlijk altijd een geweldig cadeau omdat de vrouw in kwestie heerlijk zelf op haar gemak wat kan komen uitzoeken in de winkel of in de webshop. Uiteraard is het ook mogelijk een sieraad als geschenk uit te kiezen of een combinatie van beide.
  • We bieden op dit moment ook een prachtig pakket aan met daarin een heerlijke bubbel van Meerwijnvoorvrouwen en een 925 sterling k’aschka flex armband.
    Wil jij als bedrijf met ons een pakket samenstellen en aanbieden? Neem contact met ons op via info@kaschka.nl.

Wil je meer weten over wat er allemaal mogelijk is om bij ons jouw “kerstpakket” te laten samenstellen? We spreken je graag. Bel ons via 0252 514 453 of stuur een mail naar info@kaschka.nl