**Nadat wij jouw bestelling hebben verzonden hebben wij geen invloed op de uiteindelijke bezorgdatum. In een drukke periode, zoals de kerstperiode, zal het langer duren voordat je je bestelling ontvangt vanwege vertragingen bij de post. Hou hier rekening mee en plaats op tijd je bestelling**
 

Verzendkosten

Wil je je bestelling in de studio ophalen? Dat kan! Bestel je product, betaal de bestelling inclusief portokosten en die betalen wij je vervolgens bij ophalen van je bestelling retour.

Wij kunnen jouw bestelling op verschillende manier versturen. Wij willen je erop wijzen dat als je kiest voor de optie "brievenbuspost" dat je bestelling traceerbaar maar niet-verzekerd. Deze optie bieden wij jou aan bij de plated collectie maar bij deze verzendwijze ligt het risico bij de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of niet-aangekomen bestellingen.

Als je 925 sterling zilveren sieraden bestelt is geen brievenbuspost mogelijk.

Wij bieden de volgende verzendmogelijkheden aan voor bestellingen binnen Nederland:

  • brievenbuspost voor inlays en cadeaubonnen: € 2,=
  • verzending met track & trace € 5,95 (inclusief verpakkingsmateriaal)
  • spoedbestelling €10,95

Vanaf € 180,= betaal je geen verzendkosten

Wij bieden de volgende verzendmogelijkheden aan voor bestelling vanuit België en Duitsland:

  • standaardverzending met track & trace (onverzekerd) (inclusief verpakkingsmateriaal) € 14,=
  • aangetekende en verzekerde zending (inclusief verpakkingsmateriaal) € 19,=. De bestelling is verzekerd tot een bedrag van € 500,=

www.post.nl

Levering

Onze verzendtermijn na ontvangst van betaling is 1-3 werkdagen. Als het product op voorraad is en we hebben je bestelling voor 14.00 uur binnen dan gaat de bestelling, na ontvangst van betaling, dezelfde of de volgende dag nog op de post.

Heb je een spoedbestelling? Dat is mogelijk voor een meerprijs van € 5,= op je bestelling.

Uiteraard is het ook mogelijk om na afspraak naar de studio te komen en je bestelling daar op te halen.